Dania główne
-
Schab z kością
z zasmażaną kapustą i purée z ziemniaka
220 g
49 zł -
Golonka w piwie
z zasmażaną kapustą, purée z ziemniaka, chrzanem i musztardą
ok. 1 kg
69 zł -
Pieczone żeberka
z czerwoną kapustą i pieczonymi ziemniakami
360 g
49 zł -
Policzki wołowe
z purée musztardowym i surówką z buraka
200 g
53 zł -
Polędwiczka wieprzowa w ziołowej panierce
z frytkami i gotowanymi warzywami
200 g
47 zł -
Karkówka z grilla
z frytkami i miksem sałat z dressingiem Dijon
240 g
48 zł -
Placek po myśliwsku
Gulasz z dzika w ziemniaczanym placku, z surówką z buraka
200 g
52 zł -
Kurczak sous vide
z musem grzybowym, purée z ziemniaka, gotowanymi warzywami i grzybowym sosem
200 g
47 zł -
De volaille z masłem
z frytkami i surówką
150 g
42 zł -
Kaczka pieczona w całości
z pierogami z jabłkiem i czerwoną kapustą
650 g
73 zł -
Burger z jelenia
z konfiturą z cebuli, serem cheddar, sezonowymi warzywami i salsą z ananasa, z cebulowymi krążkami
200 g
51 zł -
Podwędzana rolada z sarny
z grzybami, grzybowym kaszotto, grzybowym sosem i surówką z buraczków
200 g
55 zł -
Klopsiki z jelenia
z purée z ziemniaka, czerwoną kapustą i grzybowym sosem
200 g
45 zł -
Zrazy z dzika
z purée z ziemniaka, surówką z buraka i kiszonym ogórkiem
200 g
55 zł